Mutare de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu, duşi la Penitenciarul Craiova

Mutare de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu, duşi la Penitenciarul Craiova © arhivă

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost dus vineri, 17 ianuarie, în faţa Tribunalului Olt. Cererile formulate privind arestul la domiciliu au fost respinse, iar cei doi au fost duşi la Penitenciarul Craiova.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost mutaţi la Penitenciarul Craiova în cursul zilei de vineri, 17 ianuarie, după ce judecătorii Tribunalului Olt au decis menţinerea măsurii arestului preventiv.

Decizia magistraţilor poate fi contestată în termen de maximum 48 de ore.

"Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul R. Ş.. În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 alin. 2 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpații D.G. şi R.Ş.. În baza art. 207 alin. 4 C.p.p, menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare", se arată în decizia instanţei.

Vă reamintim că vineri, în jurul orei 10, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu au fost duşi în sala de judecată a Tribunalului Olt, unde au fost întrebaţi ce părere au de măsura arestului preventiv, potrivit Antena3.

Gheorghe Dincă şi Fane Risipiceanu le-au spus magistraţilor că nu mai vor să stea după gratii, şi au cerut arestul la domiciliu.

Zilele trecute, mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Craiova au transmis că îl aşteaptă pe Dincă cu tratament special. "De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special", potrivit Adevărul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro