Gigi Becali: „Dau câţi bani este nevoie pentru a-i duce în străinătate”

Impresionat de drama celor care au ars vineri seara, ca urmare a incendiului produs în clubul Colectiv din Bucureşti, Gigi Becali, patronul Stelei a luat o decizie fără precedent. Abia ieşit de la biserică patronul Stelei a făcut o declaraţie uluitoare pentru Spynews.ro.

Bătălia pentru viaţă a celor care au supravieţuit incendiului din clubul Colectiv din Capitală se duce contra cronometru. Medicii fac tot posibilul să-i ţină în viaţă. Se lucrează în echipe multidisciplinare la toate spitale unde aceştia sunt internaţi.
Gigi Becali, patronul Stelei, s-a declarat cutremurat de drama tinerilor care au pierit sau care au fost răniţi în urma incendiului produs în clubul groazei.

Gigi Becali îi ajută pe răniţii din incemdiul de la Colectiv să ajungă la clinici din străinătate

Cum există varianta ca o parte dintre răniţii grav să fie transferaţi de urgenţă la clinici din străinătate, Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro ce decizie a luat în privinţa acestora. „Dacă se va pune problema transferului lor la cinici din afară, eu le voi plăti toate cheltuielile de transport, spitalizare. Absolut tot. Sunt dispus să fac totul pentru ca aceşti oameni să trăiască”, a precizat Gigi Becali.
Culmea, declarația lui Gigi Becali vine după o declarație care a șocat întreaga Românie prin lipsa de compasiune exprimată. ”Erau lucrări demonice, se jucau cu focul și făceau mișcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar ați văzut că atunci când dansau, țineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conștientizau, ci doar conducătorii”, spunea Gigi Becali, ieri.

Citeşte şi:

In memoriam.... Aceasta este melodia dedicată victimelor cumplitei tragedii din clubul Colectiv

FOTO / ULTIMA IMAGINE! Povestea unui erou! Claudiu Petre, inginerul cu inimă mare şi o pasiune fantastică pentru fotografie

Împreună pentru tragedia de vineri seară! Poveştile impresionante ale supravieţuitorilor vor fi împărtăşite la televizor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro