FOTO / ULTIMA IMAGINE! Povestea unui erou! Claudiu Petre, inginerul cu inimă mare şi o pasiune fantastică pentru fotografie

Sursa foto RockStage.ro

El a fost Claudiu Petre, un tip corpolent, cu ţinută de dac. Absolvent a două facultăţi tehnice, telecomunicaţii şi fizică, tânărul plin de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze avea o mare pasiune pentru fotografie.

Pe 1 martie 2012, Claudiu a lansat o pagină pe reţeaua de socializare Facebook unde urca fotografii de la fiecare concert la care mergea, din pură pasiune, fără a avea o pretenţie financiară din partea artiştilor sau a organizatorii evenimentelor la care participa. În scurt timp, Claudiu a devenit foarte popular în lumea muzicii undergroud bucureştene printre artişti şi spectatori care foloseau pagina lui pentru a vedea cu alţi ochi spectacolul la care fuseseră cu o noapte înainte.

Aceasta este ultima fotografie făcută de Claudiu Petre

Din păcate pentru el şi pentru toţi cei care îi respectau munca pe care o făcea pentru o nişă muzicală foarte puţin exploatată de către mass-media românescă, incendiul nu a trecut fără să fie resimţit. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca ziua de 30 octombrie avea să fie ultima din viaţa lui.

A ieșit din CLUBUL COLECTIV, a reintrat, a salvat o fată. A lăsat actele și telefonul mobil unui prieten, a reintrat să mai salveze pe cineva. A fost scos mai mult mort decât viu! Timp de mai bine de 24 de ore, Claudiu a fost căutat de peste 1000 de persoane prin toate spitalele din Capitală, prietenii, admiratorii şi familia ţinându-se la curent cu informaţiile despre el fără să îşi piardă nici o secundă speranţa.

Din păcate, în dimineaţa zilei de duminică, toată lumea a rămas înmărmurită la aflarea veştii că dragul lor Cladiu se afla printre cele 4 cadavre neindentificate de la Institutul de Medicină Legală.

Mesajul prietenilor

Prietenii şi admiratorii lui Claudiu  nu se pot opri din postat pe pagina lui Claudiu mesaje de condoleanţe o dată la câteva minunte. Ai fost un om minunat, iar opera şi faptele tale vor rămână în inimile celor care te-au cunoscut pentru totdeuna.

Pentru cei interesaţi, fotografiile şi filmările făcute de Claudiu Petre le puteţi găsi mai jos.

Pagina de web Mahmur.info

Pagina de Facebook https://www.facebook.com/mahmur.info/?pnref=about.overview

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

T.S

Citeşte şi:

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

O vedetă din România era în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul: "Ambulanţele erau aici, noi eram înăuntru..."

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

FOTO / POVESTEA CUTREMURĂTOARE a jurnalistei Teodorei Maftei, una dintre victimile tragediei din Colectiv! A suferit trei operaţii pe creier!

VIDEO EMOŢIONANT! Se zbate între viaţă şi moarte! Vocalul trupei ce cânta în Clubul Colectiv a câştigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Doliu naţional timp de trei zile! Care sunt obligaţiile autorităţilor şi cetăţenilor români în această perioadă

VIDEO / IMAGINI ŞOCANTE! Cum a izbucnit incendiul din Club Colectiv? Un alt concert a avut exact acelaşi tipar!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro