Gigi Becali l-a dus în ispită până şi pe un preot! Cum a reuşit milionarul să-l bage în belele pe Duhovnicul de la puşcărie. Acum Prea Sfinţia Sa este anchetat de superiori

Preotul paroh de la biserica Penitenciarului Jilava face obiectul unor verificări interne după ce, Gigi Becali a făcut în spaţiul public o serie de dezvăluiri incredibile, legate de unele fapte ale acestuia.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), preotul paroh al bisericii din curtea Penitenciarului Jilava a intrat în atenţia conducerii închisorii. Părintele Dumitru Beşleagă face obiectul unor verificări după ce Gigi Becali a făcut unele declaraţii publice potrivit cătora viaţa lui la închisoare ar fi fost mai uşoară, cu ajutorul părintelui, căruia finanţatorul FCSB i-ar fi botezat unul dintre copii.

În acest sens, Becali ar fi avut unele beneficii, între care şi câte ''un pahar cu vin", lucru interzis în închisoare. În paralel, potrivit surselor citate, omul de afaceri ar fi stârnit şi furia mai multor deţinuţi, care au considerat că declaraţiile pe care Gigi Becali le-a dat după eliberare ar fi dus la o înăsprire a condiţiilor de detenţie, în sensul că personalul închisorilor a devenit mult mai sever. 

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile tristeţii! Alina Borcea, supărată lângă copii! Nimic n-o poate face să uite de sarcina Valentinei Pelinel

Poliţia rămâne neisprăvită, cu acte-n regulă! SPYNEWS are dovada!

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro