VIDEO / Imaginile tristeţii! Alina Borcea, supărată lângă copii! Nimic n-o poate face să uite de sarcina Valentinei Pelinel

Alina Borcea a încercat să-şi aline suferinţa cu o vacanţă la munte împreună cu cei doi copii ai săi, dar nici măcar veselia fără margini a băieţelului şi a fetiţei sale nu au făcut-o să schiţeze un zâmbet.

Alina Borcea pare că nu poate scăpa de tristeţea care o apasă chiar dacă a plecat la munte cu cei doi copii ai săi. Soţia fostului dinamovist s-a fotografiat în pat alături de cei doi copii, dar chipul ei a rămas la fel de trist.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, ceea ce a fost ca o lovitură pentru Alina. Cristi Borcea are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

PUBLICITATE

Citește și:

Toată lumea ştia că Borcea a fost transferat la spitalul de la Jilava, dar e departe de adevăr! Unde este de fapt soţul Alinei Vidican

Primele declarații ale Mihaelei Borcea! Ce a spus prima soție a lui Cristi Borcea când l-a vizitat la vorbitor

VIDEO / Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel face lumină: "Ştie că există riscul să rămână o mamă singură!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro