Toată lumea ştia că Borcea a fost transferat la spitalul de la Jilava, dar e departe de adevăr! Unde este de fapt soţul Alinei Vidican

Transferat de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei la penitenciar, Cristi Borcea a primit o veste incredibilă, care a schimbat cu totul condiţiile de viaţă ale fostului finanţator de la Dinamo.
După ce a fost scos din arest şi internat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca", la Secţia de Cardiologie pentru analize, Cristi Borcea a fost adus din nou în camera sa din Arestul Poliţiei Capitalei. Cu toate acestea, pentru că este cunoscut cu probleme cardiace, soţul Alinei Vidican a fost mutat ieri la Spitalul Penitenciar Jilava, care are o secţie de cardiologie. Însă, surpriză! Medicii au stabilit că deţinutul nu este chiar atât de bolnav încât să rămână internat şi s-a decis încarcerarea lui într-un alt corp de clădire, unde îşi duc zilele deţinuţii care îşi execută pedepsele în regim semideschis.
Tot la Jilava au fost transferaţi, încă dinainte de Anul Nou, şi fraţii Victor şi Ioan Becali, care, la fel ca şi Borcea, fuseseră aduşi la Bucureşti, în Arestul Central, pentru a putea fi audiaţi de procurorii DNA în dosarul de corupţie al judecătoarei Geanina Terceanu, care ar fi luat bani de la aceştia pentru a-i achita în dosarul "Transferurilor". Potrivit surselor noastre, Borcea nu va împărţi celula cu fraţii Becali, ci cu... Mhai Stoica!
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro