VIDEO / Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel face lumină: "Ştie că există riscul să rămână o mamă singură!"

Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar showbizul românesc a sărit în aer! Prietena cea mai bună a blondei a făcut declaraţii incendiare despre acest subiect.

Roxana Iliescu, apropiata Valentinei, susţine că vedeta şi-a asumat faptul că ar putea să-şi crească singură copilul şi că asta nu o supără, deoarece şi-a dorit mult să devină mamă.

"Am vorbit cu Valentina şi ştiam de multă vreme de această sarcină. Nu a fost intenţia ei să o ascundă. Ea a ieşit şi a spus cât a cnsiderat că trebuie să ştie presa. Mi-a confirmat că e un copil dorit. Ştie că există riscul să rămână o mamă singură şi îşi asumă asta. Nu mi-a venit să cred când am auzit declaraţiile Alinei, deoarece Valentina nu a pronunţat cuvântul divorţ. Nu e primul copil al lui Cristi Borcea care apare. Nu cred că se pune problema de divorţ. A făcut un copil pentru ea nu ca să-l lege pe Cristi de ea. Alina întotdeauna s-a luptat pentru Cristi Borcea. Ea a ieşit la război, nu Valentina. Valentina e prietenă cu Mihaela Borcea, cu Alina nu ştiu să spun. Ea era cea mai tristă mireasă pe care am văzut-o în viaţa mea. E trist când de la amantă devii soţie", a declarat Roxana Iliescu, sâmbătă, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

"E luminoasă, e fericită că deja este mamă şi deja îl iubeşte. Atât mama cât şi tatăl îşi asumă şi abia aşteaptă să vină copilul pe lume", a spus Luminiţa Nicolescu, o altă prietenă.

În timp ce Borcea se afla pe patul de spital, în spaţiul public a izbucnit un nou scandal legat de numele său, după ce fostul fotomodel Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Dan Negru, despre CELEBRUL AMANTLÂC: "Am o bombă de presă. L-au arestat din patul amantei"

Singurele imagini clare cu momentul externarii lui Cristi Borcea! A fost dus direct la Arestul Central

Cristi Borcea scapă de cătuşe!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro