Gigi Becali s-a luat de fetele lui Vadim Tudor: "Nu-mi place ipocrizia!". Ce "simbol al diavolului" îl deranjează!

Gigi Becali a spus că va ajuta familia lui Corneliu Vadim Tudor, dar cu o condiţie: urmaşele lui Vadim să renunţe la cei aproximativ 10 de câini.

Becali, mare iubitor de oi, a declarat în dese rânduri, referindu-se la emblema rivalilor de la Dinamo, că "până nu schimbă câinii de pe stemă, nu vor mai câştiga nimic. Câinele e simbolul diavolului".

"O să-i ajut familia lui Vadim. O să vorbesc cu soţia şi o să ajut într-un fel. Este un proiect la Camera Senatului în care poate să primească şi pensia ei, şi pe a lui Vadim. Până acum, legea spunea că dacă soţia vrea să primească pensia soţului mort, ea trebuie să renunţe la a ei. Dar nu va mai fi aşa. M-am interesat şi nu vorbesc prostii. M-am interesat şi la prieteni ai mei din Parlamentul Europei. O să merg la soţia lui. Dar să vă mai spun ceva. Nu trebuie să se supere nimeni. Fetiţa a spus că o dată că să aibă grijă de căţei, apoi că vrea să supravieţuiască. Păi, ce vrea, să supravieţuiască, sau să aibă grijă de câini? Mie nu-mi place ipocrizia. N-a spus-o nimeni până acum, o spun eu. Depinde ce vor", a declarat azi Gigi Becali.


Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator. Vadim a murit pe 14 septembrie şi a fost înmormântat ieri, pe 17 septembrie.

SURSA FOTO: Spynews

CITEŞTE ŞI: 

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!
 

Citeşte şi:

Fetele şi văduva lui Corneliu Vadim Tudor au plecat de la cimitir înainte ca "Tribunul" să fie coborât în mormânt

Cum au decurs ultimele zile din viaţa lui Vadim Tudor


T.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro