HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

În timp ce toată lumea o va conduce pe ultimul drum pe Paula Iacob, la tribunalul în care celebra avocată şi-a petrecut cea mai mare parte in viaţă se va decide soarta bijuteriilor de familie ale acesteia.

Mai multe bijuterii ale avocatei vor fi înapoiate familiei de către banca la care se aflau în păstrare. Returnarea acestora se va face în condiţiile în care încă de acum trei săptămâni instituţia financiară a dat-o în judecată pe Paula Iacob, pentru a-şi lua lucrurile din seif şi chiar a ameninţat că va sparge caseta de valori a avocatei.  "E vorba de o casetă pe care o aveam la bancă. Cei de acolo au închis serviciul ăsta şi ar fi trebuit să ridic ce aveam acolo: bijuterii şi documente dar eu, fiind în spital, nu am avut cum să ajung. Aşa că acum o să spargă ei cutia... O să văd cum o să-mi ridic bunurile", ne mărturisea, în urmă cu două săptămâni, celebra avocată.
Avocata Paula Iacob a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 83 de ani, după o perioadă mai lungă de spitalizare. "Din păcate, este adevărat. S-a stins azi noapte. Eu acum trebuie să mă ocup de formalităţile care însoţesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, îmi cer scuze că nu pot să vorbesc, dar este prea greu", ne-a declarat fiica Paulei Iacob, Ruxandra.

Citeşte şi

Marian Aliuţă, bântuit de Dinu Patriciu! Legătura incredibilă dintre fotbalist şi miliardar

Şi umilit, şi cu banii luaţi! Ce s-a întâmplat cu Adrian Mutu după ce a fost făcut praf de fostul său partener de afaceri!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro