Marian Aliuţă, bântuit de Dinu Patriciu! Legătura incredibilă dintre fotbalist şi miliardar

Urmărit parcă de tot felul de probleme, fostul internaţional a ajuns în ultimii ani de mai multe ori în faţa judecătorilor, iar acum este bântuit de Dinu Patriciu.

Mai nou, Marian Aliuţă şi soţia acestuia au fost daţi în judecată de către SC Mic.ro Retail SRL(societate falimentară deţinută până anul trecut de Dinu Patriciu), companie ce a administrat reţeaua de magazine cu acelaşi nume. Dosarul a fost înscris la Judecătoria Sectorului 5. Un prim termen de judecată a fost stabilit pentru finalul lunii octombrie. Potrivit obiectului cererii de chemare în judecată, compania solicită mai multe bunuri ce s-ar afla în posesia fostului internaţional.


Prăbuşirea Mic.ro, poate cel mai răsunător eşec al lui Dinu Patriciu, a lăsat sute de oameni pe străzi.  În februarie 2012, angajaţii reţelei semnalau într-o petiţie online situaţia finaciară gravă în care se afla compania. "Angajaţii au fost înştiinţaţi că nu vor primi salariul mai devreme de 15 martie. Oamenii sunt disperaţi şi nu ştiu când îşi vor primi drepturile care li se cuvin mai ales că nimeni din conducerea societăţii nu le răspunde la întrebări", se arăta în petiţie. La doar câteva săptămâni, compania a intrat în faliment.

Cercetat după ce a băgat în spital un tânăr

Acesta nu este prima dată când fotbalistul este chemat în faţa magistraţilor.  Aliuţă a avut un dosar penal urmare a unui scandal în care a fost implicat în urmă cu doi ani, alături de fraţii săi. Cei trei au fost acuzaţi că au bătut un tânăr de 25 până l-au băgat în spital.  Dosarul a fost închis urmare a împăcării părţilor apărute între cele două tabere. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, Marian Aliuţă este un apropiat al clanului Cămătarilor cu care s-a şi înrudit, după ce, în vara lui 2011, a fost naşul de cununie al fiicei lui Nuţu Cămătaru.

Citeşte şi

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz

Şi umilit, şi cu banii luaţi! Ce s-a întâmplat cu Adrian Mutu după ce a fost făcut praf de fostul său partener de afaceri!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro