HALUCINANT. Un rus a împuşcat mortal trei medici. Motivul e CUTREMURĂTOR

Un caz şocant a cutremurat azi Simferopolul, capitala Crimeei, regiune anexată de Rusia anul trecut, de la Ucraina. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, Bekir Nebiev, a deschis focul asupra unor medici. Două femei au murit pe loc, iar un bărbat se zbate între viaţă şi moarte. Motivul e halucinant, anunţă dailymail.co.uk.

Bekir Nebiev era devastat după ce şi-a pierdut o nepoată bolnavă de meningită. El a considerat acest gest drept o răzbunare pentru că medicii de pe ambulanţă nu i-ar fi dus nepoata la timp pentru investigaţii şi tratament. Mai mult, el însuşi era un client al spitalelor din pricina problemelor cardiace, dar omul, care se pare că are şi probleme psihice, a spus că se răzbună pe medici şi pentru că i-au "zdrobit pieptul".

Paramedicul Irina Sukhanik, în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcată în inimă şi a murit pe loc. Asistenta Tatiana Katkova, în vârstă de 55 de ani, a fost împuşcată în stomac şi a mai trăit doar câteva minute.

Un alt medic, Vladimir Slanchak, în vârstă de 42 de ani, a fost nimerit de gloanţe în cap şi în gât, dar, în mod miraculos, a supravieţuit, dar starea lui e, în continuare, instabilă.

Bărbatul a reuşit să fugă cu o maşină veche şi cu toate economiile lui, aproximativ 2.700 de euro.

SURSA FOTO: cugetliber.ro

CITEŞTE ŞI:

VIDEO ŞOCANT / L-au omorât în doar câteva secunde şi totul a fost filmat. Imagini care vă pot afecta emoţional

Asasinat la comandă dejucat de poliţişti! Pe cine a tocmit un afacerist ca să-şi lichideze rivalul!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro