Atenție!
Conținut pentru adulți!

I-au garantat că va avea un copil normal, însă a născut un monstru! Caz unic în România, care i-a îngrozit pe medici! ATENŢIE, IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR!

Doi tineri din Buzău trăiesc un adevărat calvar, după ce mai bine de cinci ani s-au străduit să devină părinţi. În timpul sarcinii lucrurile păreau să meargă perfect, iar cei doi viitori părinţi îşi trăiau visul cu ochii. Continuarea poveştii este desprinsă parcă din filmele horror!

Roxana Răducan s-a luptat timp de cinci ani să devină mamă, însă nu a bănuit nicio clipă că avea să treacă printr-o adevărată dramă. În timpul sarcinii, tânăra a fost minţită de către toţi medicii bucureşteni pe care i-a vizitat că fătul se dezvoltă perfect normal, că nu există complicaţii şi nici motive de îngrijorare.

"Nu au spus că este sănătos, ci 100% sănătos. Toate analizele au ieşit impecabil, ecografii, absolut tot. Eram cea mai fericită viitoare mămică. Până în ziua în care l-am adus pe lume. Medicii mi l-au luat imediat după cezariană şi nu am putut să îl văd. A doua zi mi-au spus că ar avea o problemă la ochiul stâng, apoi la distanţă de câteva zile mi-au spus că are probleme la nas şi la inimă. Însă nu îl puteam vedea, pentru că trebuia să mai facă o serie de analize. Eu l-am adus pe lume la începutul lunii ianuarie, iar timp de aproape o lună nu am ştiut ce se întâmplă cu el", a mărturisit Roxana, pentru SPYNEWS.ro.

Coşmarul abia începea pentru cei doi părinţi. Lucrurile pe care le aflau treptat au reuşit să o îngenuncheze pe Roxana. "În urmă cu o săptămână am reuşit să îl văd. Nu pot descrie în cuvinte cum arată. Capul este asimetric, nu are o nară, nu are ochiul stâng, vasele inimii sunt încâlcite şi îi lipseşte o valvă de la inimioară. Medicii nu îi mai dau şanse şi mi-au spus că acest caz este unic în România. Vreau ca cei vinovaţi să plătească. Mi se pare ireal ca după toate analizele pe care le-am plătit cu bani grei să nu mi se spună din timp că o să aduc pe lume un băieţel cu astfel de malformaţii. Nu pot să îmi mai revin din şoc şi vreau dreptate. Nu ştiu cât timp mă mai pot bucura de băiatul meu care are acum aproape o lună", a adăugat tânăra.

A.G.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro