VIDEO / S-au cunoscut pe o rețea de socializare și au vorbit timp de un an de zile. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-au văzut față în față, prima dată

Erica / foto: captură video

Doi tineri care s-au cunoscut pe Instagram în urmă cu un an au făcut un gest care a surprins pe toată lumea.


Femeia din California și bărbatul care locuiește în New York s-au cunoscut pe Instagram și au ținut legătura pe Instagram timp de un an de zile.

Ei s-au hotărât să se întâlnească, așa că Arte și-a cumpărat imediat un bilet de avion și a mers la Erica. În momentul în care s-au văzut față în față în aeroport, Erica și Arte și-au dat seama că sentimentele unul pentru celălalt sunt reale, așa că s-au căsătorit.

Câteva minute mai târziu, cei doi s-au căsătorit chiar pe aeroport, iar la 3 zile de la nuntă, Erica spune că niciodată nu a fost atât de fericită.

"Nici nu știu cum am ajuns să îl iubesc atât de mult. După 3 zile împreună, pot spune că e tot ceea ce îmi doream", a declarat Erica.
Bărbatul a renunțat la slujba pe care o avea în New York și a decis să se mute în California, cu Erica.

"Știm că Dumnezeu ne-a adus împreună. Nu am crezut niciodată că o să mă mai căsătoresc, însă el m-a convins. Cred că nimic nu o să ne despartă", a mai declarat femeia.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro