Imagine şocantă cu Andrei Gheorghe! "Arăta îmbătrânit, bolnav!”

+2 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe, la TIFF 2017 © Nicu Cherciu

O imagine cu Andrei Gheorghe realizată în urmă cu mai bine de jumătate de an a reuşit să-i şocheze pe fanii acestuia!

Fotografia semnată de Nicu Cherciu a fost postată de regizorul Tudor Giurgiu şi, potrivit acestuia din urmă, a fost realizată la TIFF 2017, în timpul dezbaterii 'Film şi politică". „Mulţumesc pentru toate adevărurile inconfortabile pe care le-ai zis de-a lungul vremii. Drum bun!”, a fost mesajul lui Tudor Giurgiu. Fanii lui Andrei Gheorghe au sesizat, însă, că acesta arăta foarte rău la momentul respectiv, suspectând că suferea de o boală gravă. „Arăta foarte rău în poza asta, nu ţi se pare? Mult îmbătrânit, bolnav... E şocant că toate celelalte poze cu el ce circulă acum par foarte vechi în comparaţie cu asta... RIP!”, a fost mesajul unui admirator.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21 şi apoi, între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro