Glumă macabră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, în timp ce el a fost descoperit mort

+6 click pentru
galerie

Katarina şi Andrei Gheorghe © Facebook

În timp ce acasă la Andrei Gheorghe ajungeau medicii legişti pentru a prelua trupul neînsufleţit al marelui jurnalist, fiica lui vitregă a făcut o glumă macabră pe reţelele de socializare. 

Citeşte şi - Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

Katarina, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, a publicat o imagine care i-a şocat pe prietenii ei. Tânăra a distribuit o fotografie pe care scrie "Atinge apa". Nimic ieşit din comun, nu?

Citeşte şi - Şi-a presimţit moartea? Ce spun prietenii lui Andrei Gheorghe: "Din păcate, a avut dreptate"

Ceea ce este şocant, este faptul că atunci când atingi fotografia, se deschide în întregime, iar textul scris în partea de jos a acesteia te lasă fără cuvinte. "Distribuie fotografia altfel mama ta va muri în somn la noapte", scrie pe fotografia postată de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe

"Vedeţi, a dat share şi n-am murit", i-a scris Petruţa Gheorghe, mama ei. 

Citeşte şi - Vedetele reacționează după moartea lui Andrei Gheorghe. "La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea"

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro