Mesajul sfâşietor al lui Andrei Gheorghe care anunţa transformarea totală a lui, înainte să fie găsit mort: "Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă"

+3 click pentru
galerie

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe i-a lăsat muţi pe toţi din jur, mai ales pentru că a fost foarte cunoscut în lumea televiziunii şi a radioului. Apropiaţii acestuia au simţi faptul că jurnalistul trece prin transformări drastice. Mesajul postat de el i-a cutremurat pe toţi. 

Citeşte şi Şi-a presimţit moartea? Ce spun prietenii lui Andrei Gheorghe: "Din păcate, a avut dreptate"

Moartea omului de televiziune şi de radio Andrei Gheorghe i-a lăsat atât pe apropiaţi, cât şi pe membrii familiei fără cuvinte. Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Voluntari, în urmă cu o noapte, în baie. 

Andrei Gheorghe povestea într-o postare de pe reţelele de socializare că se simte extenuat şi că făcea parte din "generaţia de sacrificiu". Parcă ca un făcut, jurnalistul mărturisea că "drumul nu se mai zăreşte", în urmă cu câteva luni, lucru care ar fi putut să însemne sfârşitul existenţei sale. 

"Sunt obosit. Am fost "generația de sacrificiu" şi am crezut ca după un drum lung şi greu o să ajungem într-o poiană cu soare şi flori. Dar nu a fost așa. Drumul nu ducea nicăieri şi într-o zi sătui de foame şi mizerie ne-am revoltat, ne-am ucis conducătorii şi am crezut că după un alt drum lung şi greu o să ajungem la malul unei ape dulci. Apa însă e salcie, terenul mlăștinos şi cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață în calești scumpe, copiii lor ni se urcă în cap și dansează țonțoroiul, iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frății fug scârbiţi şi-şi caută fericirea în alte zări. Speranţa a leșinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall, iar eu imi număr firfireii și mă gândesc dacă-mi ajung de o funie mai sănătoasă. În faţa nu văd nimic decât beznă și întuneric, în jurul nostru doar mizerie și dezmăț și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă. Va blestem conducători ai României şi-n pușcărie dacă v-aş bagă pe toți, cu nimenea nu aş greși. Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, înfumurările și prostia voastră agresivă. Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită, într-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți în sufragerie și cu părinții ăn întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește", este mesajul jurnalistului.

Admiratorii şi apropiaţii jurnalistului Andrei Gheorghe i-au transmis pe pagina sa mesaje de condoleanţe. 

În anul 2016 a fost concendiat de la ultimul său job, iar, de atunci, jurnalistul Andrei Gheorghe a trecut printr-o serie de transformări sumbre, care au făcut parte din degradarea lui. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro