Averea pe care Andrei Gheorghe a lăsat-o, după moartea lui

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Moartea fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe i-a îngrozit pe toţi. Jurnalistul a fost foarte respectat în televiziune şi în radio, iar dispariţia lui a lăsat în urmă multă durere. În declaraţia de avere a acestuia sunt prezente mai multe locuinţe şi obiecte de artă. 

Citeşte şi Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, iar acest lucru i-a cutremurat pe toţi cei care i-au fost alături mereu. Acesta a făcut stop cardiac, iar trupul neînsufleţit a fost găsit în baia din locuinţa sa din Voluntari. 

Conform Antena 3, jurnalistul Andrei Gheorghe a lucrat ca şi consilier pe probleme de comunicare în Ministerul Finanţelor în anul 2010. În acest sens, îndrăgitul jurnalist a trebuit să-şi declare averea. 

Citeşte şi Vedetele reacționează după moartea lui Andrei Gheorghe. "La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea"

În declaraţia de avere, Andrei Gheorghe deţinea 3 terenuri (Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina), o casă în Voluntari, dar şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro