Andrei Gheorghe, mort de 12 ore! Care ar fi cauza decesului

+4 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Facebook

Apar primele informaţii despre cauza morţii lui Andrei Gheorghe. A fost găsit mort în baie de către un îngrijitor al casei, care a sunat de urgenţă la 112.

Citeşte şi - Vedetele reacționează după moartea lui Andrei Gheorghe. "La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea"

Potrivit unor surse, Andrei Gheorghe ar fi fost mort de aproximativ 12 ore. Cauza morţii ar fi stop cardio-respirator. Medicii legişti vor descoperi ce a dus cu adevărat la trecerea în nefiinţă a cunoscutului om de radio şi televiziune. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. 

Citeşte şi - Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

Prietenii din mediul online nu pot să creadă că Andrei Gheorghe a murit, aşa că mesajele au început să vină rând pe rând. "A murit cel care m-a făcut să ajung să lucrez în radio / Dumnezeu să te ierte şi să îţi odihnească sufletul / Nu pot să cred asta. Cum?! Nu pot şi nu vreau să cred aşa ceva! / Am rămas fără cuvinte şi sper că este doar un vis urât. Vreau să mă trezesc din acest coşmar", au fost o parte din comentariile din mediul online pentru Andrei Gheorghe

Citeşte şi - Şi-a presimţit moartea? Ce spun prietenii lui Andrei Gheorghe: "Din păcate, a avut dreptate"

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro