Imagini emoţionante de la mormântul lui Ion Dolănescu, la exact 5 ani de la moartea artistului!

+4 click pentru
galerie

Regretatul Ion Dolănescu

Au trecut cinci ani de la moartea celui mai îndrăgit cântăreţ de muzică populară, însă acesta a rămas în memoria celor care îl iubesc chiar şi dincolo de moarte. Mormântul artistului a fost acoperit de flori şi lumânări, ieri, când s-au împlinit cinci ani de la trecerea artistului în nefiinţă.

În urma lui Ion Dolănescu au rămas zeci de cântece care alină şi înveselesc suflete, dar şi războiul propriilor lui copii. La cinci ani de la decesul regretatului artist, imaginile de la mormântul lui Ion Dolănescu impresionează până la lacrimi. Timpul pare că a îngheţat în loc, deşi multe s-au schimbat de la pierderea legendei Dolănescu.

Mormântul regretatului artist a fost ieri acoperit cu flori, lumânări, iar de bustul din bronz au fost agăţate panglici cu tricolorul. În sufletul celor care îl iubesc pe artist, acesta va rămâne mereu o emblemă a muzicii tradiţionale româneşti şi o legendă.

Casa interpretului de muzică populară este goală, iar sufletul petrecerilor nu mai există, însă la căpătâiul acestuia stau aşezate flori ce demonstrează că oamenii nu l-au uitat pe unul dintre cei mai iubiţi interpreţi.

Pe de altă parte, deşi s-au împlinit cinci ani de la moartea maestrului, scandalul dintre băieţii lui pare departe de a se termina. Dragoş şi Ionuţ continuă să se lupte în instanţă pentru averea regretatului artist.

Ion Dolănescu a avut o carieră strălucitoare, a înregistrat nu mai puţin de 50 de albume şi a cântat în duet cu cele mai mari nume ale muzicii populare: Maria Tănase, Ioana Radu şi Maria Ciobanu, artista care i-a oferit şi un copil, pe Ionuţ Dolănescu.

Citeşte şi:

Oficial... e închis! Impresarul-violator va sta o lună în arest preventiv

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro