Oficial... e închis! Impresarul-violator va sta o lună în arest preventiv

Judecătorii din Ilfov au decis arestarea preventivă a lui Radu Muşetescu, autointitulatul impresar al Aurei Urziceanu, bărbatul acuzat că a violat două tinere.

Magistraţii au respins "ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Muşetescu Radu" împotriva deciziei de arestare preventivă pronunţată în urmă cu cinci zile de Judecătoria Cornetu. Muşetescu este acuzat că a violat două tinre şi ar fi filmat fapta cu telefonul mobil. La mijlocul săptămânii trecute "impresarul" a fost vizitat de poliţişti, care, în baza probelor găsite la locul faptei, au decis să-l încătuşeze.

Dovezile orgiei găsite la faţa locului

Faptul că Muşetescu a lăsat urme după orgia cu cele două fete o demonstrează un mandat de percheziţie emis de Judecătoria Cornetu. În document se menţionează că percheziţia s-a efectuat pentru "ridicarea de probe biologice, a prezervativelor folosite aruncate pe geam, respectiv lângă pat de către autori, a telefonului mobil în care sunt stocate înregistrările cu momente din actele sexuale întreţinute cu victimele".

"E un tânăr cu mari probleme"

În legătură cu afirmaţiile lui Muşetescu, care susţine că este PR-ul Aurei Urziceanu, îndrăgita artistă a declarat că nu a avut niciodată o relaţie profesională cu acesta. "Nu am semnat niciun contract, niciodată! Nu este nici finul meu, nici nu i-am botezat copiii. A fost, este şi va rămâne un tânăr cu mari probleme, pe care bănuiesc că nu şi le va rezolva niciodată!", a mărturisit Aura Urziceanu.

Citeşte şi  Cum a ademenit "impresarul" Aurei Urziceanu două puştoaice în bârlogul lui, ca să le violeze!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro