Imagini interzise MINORILOR! Avem dovada că Beyonce de România face videochat! Am prins-o-n plină acțiune

De când cariera ei muzicală este pe butuci, se pare că a găsit o altă metodă ușoară de a face rost de bani. Chiar dacă asta însemană, pentru Beyonce de România, să își vândă corpul unor necunoscuți care plătesc pentru a o vedea în poziții care mai de care mai deocheate.

Mădălina Dumitriu, celebră în showbiz ca Beyonce de România, s-a apucat de o nouă meserie. Mai exact, videochatul. Iar reporterii Spynews.ro au obținut o serie de imagini, explicite, care dovedesc că frumoasa șatenă (care prestează purtând o perucă de culoare neagră) nu se sfiește să își arate, din plin, formele în fața unei camere web.
Evident, imaginile cu ea nu sunt accesibile din Ropmânia, clienții autohtoni nefiind doriți, ea vrând, din răsputeri, să fie cât mai discretă. Dar, cu toate acestea, cei din străinătate se pot bucura, contra unor sume ”modice” în euro sau dolari, de prestațiile ei. Și, pare-se, focoasa Beyonce de România, nu se sfiește deloc să se dezbrace în fața camerei web atunci când este solicitată pentru show-uri private. 
Iar în așteptarea clienților, instalată în pătuț, face tot ce îi stă în putință să îi atragă pe cei dispuși să cheltuiască bani.
Așa că, îmbrăcată sumar, cu sânii expuși și fundul vizibil cât mai bine în cadru, Beyonce de România le zâmbește provocator tuturor celor care o admiră, imaginile capturate zilele trecute fiind relevante pentru activitatea de noapte a fostei cântărețe și iubite a manelistului Nicolae Guță.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro