UPDATE / Încă un deces de coronavirus în România. Bilanțul a ajuns la 12

Încă 3 decese din cauza coronavirusului, în România! Bilanțul a ajuns la 11. Printre morți, un bărbat de 59 de ani © arhiva

UPDATE 23:40 /  Încă un deces a fost confirmat în această seară din cauza coronavirusului, în România. Un bărbat de 77 de ani internat în Bacău în stare gravă

În această seară a mai fost confirmat un deces din cauza coronavirus. Este al 12-lea deces în urma infectării cu COVID-19.  Este vorba despre un Bărba de 74 deani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Știre inițială

În această seară au mai fost confirmate alte 3 decese din cauza coronavirusului de pe teritoriul țării noastre, astfel că bilanțul ajunge la 11. 

În urmă cu puțin timp au mai fost înregistrate alte 3 decese ale unor persoane depistate de coronavirus! Toate cele 3 cazuri sunt județul Suceava.

Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență din Suceava, un bărbat de 71 de ani, pacient în același spital, dar și o femeie de 80 de ani.
Pacienții au fost confirmați cu COVID-19 în data de 23 martie. 

Toți cei trei pacienți decedați aveau și alte afecțiuni medicale cronice, precum boli cardiovasculate sau diabet. 

Tot astăzi, un alt deces confirmat! Un bărbat din Craiova

În cursul zilei de astăzi a mai fost confirmat un alt caz de deces din țara noastră din cauza coronavirusului. Grupul de comunicare strategică a anunțat că este vorba despre un bărbat de 70 de ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Craiova, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în data de 19 martie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro