Încă o lovitură pentru familia Paulei Iacob! Am aflat ce se va întâmpla cu bijuteriile avocatei

Cu trei săptămâni înainte să moară, Paula Iacob a fost dată în judecată de banca în grija căreia a lăsat mai multe bijuterii.

Bunurile avocatei nu vor fi încă returnate familiei în condiţiile în care Tribunalul Bucureşti a suspendat procesul deschis de instituţia financiară pe numele acesteia. Bijuteriile rămân, culmea, în seiful băncii (care vrea să scape cât mai repede de ele),  până la o altă decizie a instanţei. Potrivit legii "judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părţi, până la introducerea în cauză a moştenitorilor, în afară de cazul când partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora"

Cu trei săptămâni înainte să moară, Paula Iacob a fost dată în judecată de banca în grija căreia a lăsat mai multe bunuri. Instituţia încerca astfel să o convingă pe avocată să-şi ridice lucrurile aflate în posesia băncii. "E vorba de o casetă pe care o aveam la bancă. Cei de acolo au închis serviciul ăsta şi ar fi trebuit să ridic ce aveam acolo: bijuterii şi documente dar eu, fiind în spital, nu am avut cum să ajung. Aşa că acum o să spargă ei cutia... O să văd cum o să-mi ridic bunurile", ne mărturisea, îngrijorată, celebra avocată.

Paula Iacob a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 83 de ani, după o perioadă mai lungă de spitalizare. "Din păcate, este adevărat. S-a stins azi noapte. Eu acum trebuie să mă ocup de formalităţile care însoţesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, îmi cer scuze că nu pot să vorbesc, dar este prea greu", ne-a declaratfiica Paulei Iacob, Ruxandra,  la scurt timp după decesul acesteia.

Citeşte şi

Încă o lovitură pentru Victor Becali! Cine i-a pus gând rău fostului impresar!

Cel mai mare regret al Paulei Iacob! Decizia care a mâhnit-o pe regretata avocată!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro