Încă o lovitură pentru Victor Becali! Cine i-a pus gând rău fostului impresar!

Condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, omul de afaceri primeşte lovitură după lovitură.

Administratorul judiciar al Politehnicii Timişoara l-a dat în judecată pe fostul impresar Victor Becali cerând anularea mai mutor documente semnate între Poli Timişoara, Marian Iancu, Victor Becali şi clubul Dinamo Bucureşti. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, la mijloc ar fi contractele de tranfer ale unor jucători şi sumele ameţitoare încasate de fostul impresar. Primul termen de judectă a fost stabilit la mijlocul lunii noiembrie.
De la condamnarea sa în Dosarul Tranferurilor, la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, Victor Becali încearcă să-şi salveze averea. La finalul lunii august, Becali a primit o adevărată gură de aer după ce judecătorii bucureşteni au respins "ca neîntemeiata cerere de repunere pe rol" a cererii de executare silită formulată de  Volksbank împotriva sa şi a soţiei acestuia, Manuela. Potrivit informaţiilor apărute în mass media, fostul agent FIFA are datorii de aproape zece milioane de euro, sumă acumulată din contractarea a patru credite (2.170.000 de euro în 2007, 2.900.000 euro în 2009, 835.000 euro şi 3.970.000 euro în septembrie 2012).

A rămas fără jucători

Mai grav, în ultimul an, fostul agent FIFA a pierdut toate contractele jucătorilor pe care îi impresaria. Cei mai mulţi au semnat cu Pietro Chiodi, unul dintre cei mai cunoscuţi impresari din Italia. Chiodi este foarte apropiat de Cristian Chivu, s-a ocupat de Ştefan Radu, a realizat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham şi a intermediat negocierile dintre Ciprian Tătăruşanu şi Fiorentina.

Citeşte şi

Ce i-a pregătit Elena Hueanu fostului iubit, în meciul care se joacă la ea acasă!

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro