Încă o mărturie despre o minune a lui Arsenie Boca: "M-au dus în cârcă până la mormântul lui şi m-am întors pe picioarele mele!"

Mărturii dintre cele mai tulburătoare despre minunile înfăptuite de Arsenie Boca apar zi de zi. În cadrul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, au fost făcute alte mărturisiri cutremurătoare.

Fratele Cameliei Mitoşeru a dezvăluit că, în urmă cu 8 ani, a suferit un atac cerebral şi o perioadă nici n-a mai putut să meargă. "După ce am fost daţi afară din casă am făcut un atac cerebral şi am plecat la Hunedoara, unde apartamentele erau mai ieftine. O vecină ne-a zis: De ce nu mergeţi la mormântul lui Arsenie Boca? Şi ne-am dus. Eu n-am putut să urc până la mormânt, am fost dus de doi domni. Când m-am întors, m-am întors pe picioarele mele. Acum merg pe picioarele mele, mai conduc şi maşina", a spus capul familiei Manolache.

"Eu cred în Dumnezeu, dar nu sunt habotnic. N-am crezut că se poate întâmpla într-un sfert de oră să merg. M-am urcat dus în spinare de doi băieţi şi m-am întors pe picioarele mele. Sunt opt ani. Starea mea e staţionară"
, a mai dezvăluit unchiul lui Mihai Mitoşeru.

SURSA FOTO: CAPTURA TV

CITEŞTE ŞI: 

Amănunte neştiute despre OMUL Arsenie Boca! Ce cadou de nuntă i-a dat părintele unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi?

Oana Roman vorbeşte despre Arsenie Boca şi mănăstirea Prislop: "Am simţit că mă vindec de toate durerile"

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro