Incendiu de proporţii la Buhuşi! Fumul a fost văzut de la zeci de kilometri distanţă

Sursa foto Arhiva

Trei societăţi de colectare a deşeurilor de mase plastice, carton şi electronice din oraşul băcăuan Buhuşi au luat foc duminică seară, fumul putând fi văzut de la 10 de kilometri distanţă.

13 autospeciale au intervenit la locul cu pricina, iar incendiul nu a provocat nici o victimă.  Incendiul a cuprins deşeurile de mase plastice, carton şi electronice din curtea comună de 5.000 de metri pătraţi a trei societăţi de colectare a materialelor refolosibile din Buhuşi, precum şi o linie de balotat şi un utilaj de granulat mase plastice din interiorul unei hale de 2.000 de metru pătraţi.

"Incendiul, care se manifestă cu degajări mari de fum ce poate fi observat de la zeci de kilometri distanţă, a fost anunţat cu întârziere la numărul de urgenţă 112. Intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza vântului foarte puternic, care suflă cu 3-4 metri pe secundă şi îşi schimbă permanent direcţia. Însă, prin mobilizarea exemplară a pompierilor s-a reuşit, după patru ore de intervenţie, localizarea incendiului care se putea extinde şi la o fabrică de confecţii din vecinătate, în prezent acţionându-se pentru lichidare
”, au declarat autorităţile locale conform MEDIAFAX.

Locuitorii unei mari părţi a oraşului Buhuşi sunt afectaţi de fumul înecăcios rezultat în urma arderii maselor plastice.

T.S

Citeşte şi:
Atenţie! Acest obiect te poate ucide încet! Toţi românii îl au în casă!
Nu te lasă DURERILE DE CAP? Cum să scapi de ele în doar 3 MINUTE, fără medicamente


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro