Incredibil! Marcel Prodan a agresat-o prima dată pe Alexandra Stan într-un videoclip!

+4 click pentru
galerie

Piesa Mr. Saxobeat a fost produsă chiar de Marcel Prodan, videoclipul fiind filmat la Buftea pe 1 Noiembrie 2010, iar impresarul vedetei apare în imagini agresând-o pe cântăreaţă.

Acesta apare în clip bruscând-o pe Alexandra Stan. Se pare că i-a plăcut atât de mult rolul jucat, încât zilele trecute l-a transformat în realitate. Imaginile vorbesc de la sine, atât cele din clip cât şi cele de actualitate. Reţinută de poliţie în clip împreună cu cele două dansatoare de ciocolată, fetele fac ce ştiu mai bine pentru a scăpa din această situaţie, se folosesc de seducţie pentru a păcali paznicul şi a fugi din închisoare. Punctul culminant păstreaza totuşi latura porno, fetele costumându-se înainte de evadare în poliţiste rele si sexi, care se mişcă lasciv pe ritmurile lui Mr. Saxobeat şi pun bărbaţii la punct. Dacă în videoclip Alexandra l-a vrăjit pe ''poliţist'' şi a scăpat nepedepsită, în realitate s-a întâmplat contrariul, vedeta ajungând la spital, bătută bestial de managerul ei.

Videoclipul piesei "Mr. Saxobeat", al Alexandrei Stan, a intrat de curând în topul celor mai vizionate 100 de clipuri pe YouTube, strângând 107,4 milioane de vizualizări. Mr.Saxobeat-ul Alexandrei Stan e chiar agresorul său şi anume Marcel Prodan! Vedeta a declarat la un moment dat despre domnul Saxobeat din melodie că este băiatul la care ea visează, poliţistul feroce din filmare. Părerea noastra ar fi ca ea să se mai gandeasca la acest lucru...

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro