Informaţii de ultimă oră despre victimele aflate la Terapie Intensivă! Declaraţii oficiale de la Spitalul de Arşi

Managerul de la Spitalul de Arşi a făcut declaraţii de ultimă oră pentru Antena Stars despre victimele care se află la Terapie Intensivă. 

Cătălin Cârstoiu spune că situaţia este critică pentru care care se află la Terapie Intensivă. "Situaţia este critică. Pentru cei aflaţi la Terapie Intensivă lucrurile nu sunt favorabile. Au arsuri între 20-70 % din suprafaţa corporală. 10 persoane sunt în stare gravă. Mulțumim studenților care au venit peste noapte și în timpul zilei, dar și asistentelor. Ne-au ajutat foarte mult. Toată Terapia Intensivă este plină. Fiind Terapia plină, s-a adăugat un salon. Aproape tot spitalul a venit pentru intervenții. 3 anesteziști, că atâția au mai rămas, plus medici și rezidenți, cam 20-30. Teoretic, acesta este punctul 0, că avem cea mai mare experiență în asemenea cazuri. Aparținătorii pot veni doar o dată pe zi la spital, și pe salon, dar și la Terapie Intensivă, așa am convenit, pentru a ne ușura munca. Între 11 și 17 pot veni aparținătorii”, a mai spus medicul.", a declarat acesta.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Ultimul bilanţ al incendiului Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 184 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro