Interlop celebru, executat de duşmani în faţa unui club de fiţe! Vestea l-a dărâmat pe un artist de top

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai periculoși infractori români care ajunsese să facă legea pe străzile din Roma și Londra a fost asasinat cu o brutalitate de neimaginat, la ieșirea dintr-un club londonez.

Originar din Galați, dar cunoscut în lumea interlopă sub numele de Sorin Brăileanu, liderul interlop era celebru atât în țară, cât și în străinătate, mai ales prin prisma metodelor extrem de brutale prin care își regla conturile cu rivalii săi. După ce, ani la rând, a fost omul de încredere al celebrului mafiot gălățean Marian Ivan, ucis la rândul său de un rival, Brăileanu a plecat în străinătate. Potrivit unor surse din anturajul liderului interlop, inițial acesta s-a stabilit în capitala Italiei, unde, prin violență, s-ar fi impus atât în fața bandelor de români cât și în fața unor grupări formate din imigranți albanezi. Sursele citate au dezvăluit că, în ultima perioadă, Sorin Brăileanu se mutase la Londra, unde începuse să dea la o parte unele grupări românești care se ocupau de proxenetism.

Cu o lună în urmă, Brăileanu și oamenii lui ar fi bătut cu bestialitate mai mulți “pești” din România. Aceștia ar fi jurat să nu lase lucrurile așa și au hotărât să-l urmărească, iar la momentul potrivit, să-l omoare. Lucru pe care, de altfel, l-au și făcut zilele trecute, când au aflat că Brăileanu este singur într-un club. Aceștia au strâns un grup format din aproximativ zece români, din Botoșani și Ploiești, după care, înarmați cu răngi și leviere, l-au așteptat să plece. În momentul în care acesta a ieșit în fața localului, ucigașii l-au atacat pe la spate și l-au lovit până l-au lăsat fără viață, într-o baltă de sânge, sub privirile îngrozite ale londonezilor care, potrivit martorilor, filmau cu telefoanele mobile. Moartea lui Sorin Brăileanu a provocat un adevărat cutremur în lumea interlopă de la noi, pe rețelele de socializare fiind transmise familiei sute de mesaje de condoleanțe, printre cei care s-au declarat devastaţi de veste numărându-se şi rapper-ul Tarzy.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro