ÎNTREBAREA ZILEI: Care sunt cele CINCI SEMNE care arată că ai o inteligenţă peste medie?

© Sursa foto simbol: pixabay.com

Doctorul Travis Bradberry, care e preşedintele uneia dintre cele mai importante societăţi bazată pe pe cercetarea şi testarea inteligenţei emoţionale, a mărturisit care sunt cinci dintre cele mai importante semne care pot arăta dacă un om are o inteligenţă peste medie. El a făcut dezvăluirea, după ce a studiat ani în şir aceast aspect.

Potrivit lui Travis Bradberry, autorul bestseller-ului "Inteligenţa emoţională", cele cinci semne care arată că ai o inteligenţă peste medie sunt:

1. Ai învăţat să citeşti de la o vârstă fragedă

O cercetare făcută în Marea Britanie, care a fost făcută pe 2.000 de perechi de gemeni, a scos la iveală faptul că deşi aveau aceeaşi genă, copiii care au început să citească mai devreme, au avut un IQ mai ridicat. Specialiştii au conchis: copiii care citesc de foarte mici, fac acest lucru pentru că au un IQ ridicat, potrivit adevarul.ro.

2. Eşti o persoana anxioasă

3. Ai luat lecţii de muzică în copilărie

Lecţiile de muzică îmbunătăţesc funcţiile verbale şi funcţiile executive ale creierului, spun numeroşi oameni de ştinţă.

4. Ai simţul umorului foarte dezvoltat

Studiile cercetătorilor arată că există o conexiune între persoanele cu simţul umorului şi IQ-ul ridicat. Conform sursei citată mai sus, încă din primii ani de viaţă, copiii cărora le place să facă glume, se dovedesc a fi caracterizaţi de inteligenţă verbală şi raţionament abstract.

5. Eşti stângaci

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro