ÎNTREBAREA ZILEI: Ce înseamnă, cu adevărat, când te mănâncă nasul? Mitul a fost spulberat!

Mâncărimea nasului © Hepta

Oamenii din popor tind să atribuie tot felul de semnificaţii mâncărimii nasului. În realitate situaţia stă uşor diferit! 

În primă instanţă, oamenii se gândesc că problemele cu mâncărimea din zona nasului sunt pur medicale, însă, conform spuselor din bătrâni, adevărata cauză este cu totul alta. 

Din punct de vedere medical, mâncărimea din zona nasului are loc din cauza uscării mucoasei nazale. Pe de altă parte, conform vorbelor din bătrâni, această mâncărime poate însemna o mulţime de alte lucruri. 

Chiar dacă nu îţi vine să crezi, mâncărimea din zona nasului poate însemna că persoana în cauză aşteaptă un musafir, iar mâncărimea din nara dreapta poate sugera faptul că urmează o vizită din partea unui bărbat. La polul opus, mâncărimea nării stângi anunţă vizita unei femei. 

Un alt mit important face referire la faptul că persoana pe care o mănâncă nasul aşteaptă să primească o sumă mare de bani. Nu în ultimul rând, mâncărimea nazală mai poate sugera şi că jumătatea se gândeşte la persoana în cauză. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro