ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Cum ne dăm seama că am găsit partenerul de viaţă făcut pentru noi?

Mulţi oameni nu mai cred că există suflete pereche, dar putem găsi câţiva numitori comuni atunci când vine vorba de întâlnirea „jumătăţii" noastre şi a modului în care realizăm că partenerul nostru nu este potrivit.

Jordan Gray, consultant britanic în probleme de cuplu, a studiat sute de cupluri căsătorite de 20 de ani, de 30 de ani şi chiar de 60 de ani, pentru a afla dacă există numitori comuni atunci când discutăm despre întâlnirea „alesului".

Multe cupluri s-au referit la faptul că familia şi prietenii pot judeca bine dacă avem lângă noi o persoană cu care suntem compatibili. „Poate că prietenii apropiaţi şi membrii familiei nu ar trebui să se amestece în aşa ceva, dar s-a dovedit că adesea au o idee destul de bună despre cine suntem şi că, în multe cazuri, ne cunosc mai bine decât ne cunoaştem chiar noi”, a declarat Jordan Gray.

Cuplurile au menţionat că au realizat că partenerul lor de viaţă este şi cel mai bun prieten şi că nu-şi pot imagina viaţa fără el. Unul dintre bărbaţii intervievaţi şi-a dat seama că fără soţie, viaţa lui ar fi nefericită.

„Ne completăm reciproc personalităţile, chiar dacă nu suntem mereu de acord unul cu celălalt, şi faptul că suntem împreună ne face să ne dorim să fim mai buni. Dacă astea nu sunt motive pentru a te căsători cu cineva, altele nu-mi pot imagina”, a punctat acesta. „Aveam 30 de ani când un amic mi-a prezentat-o pe cea care avea să-mi devină soţie. Prima întâlnire a fost într-un bar şi am simţit că ea este aleasa. 13 ani mai târziu avem doi copii împreună, un câine şi o casă. Şi acum îmi aduc aminte că, înainte să o cunosc, am avut o discuţie serioasă cu tatăl meu şi i-am spus că eram sigur că nu mă voi însura vreodată, pentru că nu eram făcut pentru căsătorie”, şi-a reamintit acesta.

A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Cât timp sunt dispuşi să aştepte bărbaţii o femeie care nu vrea să facă amor de la prima întânire?

ÎNTREBAREA ZILEI - MIERCURI: Care este vârsta perfectă pentru căsătorie?

ÎNTREBAREA ZILEI - MARŢI: De ce este bine să mănânci în timp ce te uiți în oglindă?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro