ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Cât timp sunt dispuşi să aştepte bărbaţii o femeie care nu vrea să facă amor de la prima întânire?

Sursa foto: Hepta

Multe femei se întreabă cât timp trebuie să aştepte înainte să facă sex cu bărbatul pe care îi plac şi dacă amânarea acestui moment important nu-l va face să-şi piardă interesul.

E important ca la prima întâlnire să nu aduci vorba de abstinenţă. Nici un bărbat nu vrea să audă că nu o va vedea goală prea curând pe femeia de care este interesat, scrie Adevarul.ro.   Psihologii spun că femeile nu ar trebui să aştepte mai mult de 90 de zile înainte să facă sex.

Abstinenţa provine în general din  teama de a suferi, dar avantajelor unei relaţii nu apar fără riscul suferinţei, afirmă specialiştii, mai ales când îţi foloseşti sexul ca şantaj. Pune întrebările potrivite şi încearcă să îl cunoşti, astfel încât să poţi lua o decizie. Important e să vă simţiţi bine împreună şi să aştepţi exact momentul potrivit pentru acest pas.

Cu cât relaţia dintre doi parteneri este mai puternică, iar atracţia fizică, cât şi cea intelectuală, mai intense,  sexul este mai grozav pentru ambii parteneri.

T.S

Citeşte şi:
 ÎNTREBAREA ZILEI - MARŢI: De ce este bine să mănânci în timp ce te uiți în oglindă?

VIDEO / ÎNTREBAREA ZILEI -DUMINICĂ: Ce animal are cele mai multe picioare din lume?

ÎNTREBAREA ZILEI - SÂMBĂTĂ: De ce te simţi obosit după o noapte de somn îndelungat?

ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Care este singurul obicei prin care o femeie alungă bărbaţii de lângă ea?facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro