ÎNTREBAREA ZILEI - LUNI: În ce culoare trebuie să te îmbraci ca să cucereşti pe cineva?

Sursa foto Hepta

Atunci vine vorba despre sexualitate oamenilor şi de modul în care se îmbracă totul este relativ. Dar, oamenii de ştiintă au descoperit că există o culoare care practic defineşte sex-appelul şi în acelaşi timp inteligenţa.

Dacă vreţi să cuceriţi pe cineva, în plan sentimental sau în plan profesional, trebuie neapărat să purtaţi negru.

"Ezitaţi dimineaţa în privinţa culorii hainelor pe care vreţi să le purtaţi atunci când vă prezentaţi la un interviu de angajare sau la o întâlnire romantică? Alegeţi negrul. Culoarea costumelor de bancher şi a ospătarilor este, de asemenea, culoarea care vă va oferi cea mai bună imagine, pentru a părea în acelaşi timp inteligent dar şi sexy",
scriu britanicii de la Buytshirtsonline, corform Mediafax.

Negrul este, de asemenea, cea mai sexy culoare pentru bărbaţii şi femeile care au precizat nuanţa articolelor vestimentare pe care şi-ar dori ca partenerii lor de viaţă să le poarte. Totodată, negrul este şi culoarea care îi ajută cel mai des pe oameni să pară "inteligenţi" (iar rozul ocupă ultimul loc din acest punct de vedere).

"Negrul s-a clasat pe parcursul întregului nostru sondaj pe prima sau a doua poziţie pentru aspectele pozitive şi nu a apărut niciodată în topul aspectelor negative",
se afirmă în comunicatul de presă publicat de site-ul Buytshirtsonline.

Un alt studiu, realizat în 2010 şi menţionat de site-ul Quartz, în care participanţii au fost invitaţi să acorde note unor persoane îmbrăcate în haine de culori diferite, a indicat faptul că roşul şi negrul au obţinut cele mai bune scoruri.

T.S

Citeşte şi:
ÎNTREBAREA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci un hamburger?
ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Ştiaţi că mâncarea tip junk food ne face mai proşti?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro