ÎNTREBAREA ZILEI - LUNI: La ce vârstă ar trebui să te căsătoreşti ca să nu divorțezi?

Cu toţii ne dorim să avem o căsnicie care să dureze toată viaţa, iar cercetătorii au aflat care este vârsta perfectă pentru a face acest pas important.

Specialişti susţin că oamenii ar trebui să se căsătorească între 28 și 32 de ani, dacă nu îşi doresc să divorțeze în primii cinci ani. Se pare că cele mai lungi căsnicii au fost cele care au avut loc când partenerii aveau între 28 și 32 de ani. Cercetările au avut loc în perioada 2006 – 2010 și 2011 – 2013.

ÎNTREBAREA ZILEI - MIERCURI: Ce se întâmplă în organismul tău după ce te dai cu ojă? Nu o să-ţi mai faci manichiura niciodată, după ce vei citi asta!

„Riscul de divorț scade pe măsură ce îmbătrânești, din adolescență și până la 20 – 30 de ani. De asemenea, posibilitățile de divorț cresc pe măsură ce treci de 30 de ani și te apropii de 40 de ani”, a declarat un cercetător, potrivit time.com.

Pentru cei care se căsătoresc la vârsta de peste 32 de ani, riscul să divorțeze crește cu aproape 5%. Între 28 şi 32 de ani, oamenii sunt destul de maturi să își dea seama dacă relaţia cu o anumită persoană funcţionează.

A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI-DUMINICĂ: Cum îți albești imediat unghiile, cu doar trei ingrediente pe care le ai în casă!

ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Ce să mănânci în fiecare zi ca să nu ţi se lase sânii?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro