ÎNTREBAREA ZILEI - MARȚI: Vrei să îți crești sânii în mod natural? Consumă șase plante și uită de silicoane

Sâni / foto: Hepta

Aproape fiecare femeie își dorește să aibă sânii mai mari și mai fermi, iar unele dintre ele ajung la medicul estetician pentru a se opera.

Totuși, există și tratamente care costă foarte puțin și care nu necesită intervenția medicului. Șase plante ajută foarte mult ca în scurt timp să îți cumperi sutienul mai mari cu o cupă.

Prima plantă este schinduful, denumit și fânul grecesc sau molotru. Poate fi găsit la orice farmacie naturistă. Pune semințe în apă și lasă-le peste noapte. A doua zi, masează-ți sânii cun această apă.

Anasonul - Consumă acest condiment chinezesc și vei observa o îmbunătățire a mărimii sânilor.

Brusture
- Această plantă este foarte bună pentru a îmbunătăți funcția organelor de reproducere. De asemenea, ajută și la creșterea fluxului sanguin al sânilor.

Fenicul
- ajută la creșterea nivelului de estrogen din organism și este util și pentru tratarea colicilor la bebeluși. Feniculul conține o substanță numită fitoestrogen și stimulează creșterea sânilor și a lactației în cazul femeilor care alăptează.

Lemnul dulce
sau răculeț este o plantă erbacee, perenă, comună în sudul Europei și în Orient, ale cărei rădăcini cu gust dulce-amar constituie una din cele mai vechi mirodenii, utilizată pentru aromatizarea dulciurilor și a băuturilor. Lemnul dulce are aceleași beneficii ca și feniculul.

Pueraria mirifica
- este o plantă care crește cu precădere în Thailanda și în Myanmar, iar marile companii o folosesc în pastilele care promit creșterea sânilor. De asemenea, este și benefică în tratamentele împotriva îmbătrânirii, informează Time for Natural Health and Care.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro