ÎNTREBAREA ZILEI: Marţi - Ce poţi face cu apa în care ai fiert pastele? Are o mulţime de întrebuinţări
Publicat pe 06.12.2016 la 19:40 Actualizat pe 06.12.2016 la 19:51
Cine s-ar fi gândit că apa în care fierbem pastele o putem refolosi? De acum înainte nu o vei mai arunca.
Cine s-ar fi gândit că apa în care fierbem pastele o putem refolosi? De acum înainte nu o vei mai arunca.
Pentru sosuri: apa de la paste oferă sosului o textură mai fina. Pentru păr: în cazul în care ai părul deteriorat, apa fiartă de la paste ajută la regenerarea acestuia. Pentru flori: apa de la paste este bogată în substanţe nutritive şi este ofarte utilă pentru flori.
Apa de la paste ajută la îmbunătăţirea proprietăţilor legumelor: mazărea, lintea, fasolea sunt foarte benefice pentru sistemul imunitar. Dacă sunt înmuiate în apă, ele îşi îmbunătăţesc proprietăţile, conform sanatosi.com.
R.P.