ÎNTREBAREA ZILEI - MIERCURI: De ce este bine să mănânci pepenele la temperatura camerei şi nu din frigider
Publicat pe 22.07.2015 la 09:29 Actualizat pe 22.07.2015 la 09:45
Pepenele verde este o delicatesă suculentă a verii. Îl servim mai mult pentru dulceaţa sa naturală şi efectul răcoritor şi hidratant şi mai puţin luăm în calcul beneficiile pe care acesta le are asupra sănătăţii.
Pepenele verde este o delicatesă suculentă a verii. Îl servim mai mult pentru dulceaţa sa naturală şi efectul răcoritor şi hidratant şi mai puţin luăm în calcul beneficiile pe care acesta le are asupra sănătăţii.
Pepenele la temperatură frigiderului este mai răcoros, într-adevăr, dar știai că este și mai puțin nutritiv decât cel cald? Specialistiii Departamentului de Agricultura și de Alimentație din SUA anunța că pepenii menținuți la temperatură camerei conțin mai mulți nutrienți decât pepenii reci și cei proaspăt culeși.
Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro
L.F.
Foto: Hepta
Citeşte şi: