Ionela Prodan, impresionată de femeia care a rămas cu copiii pe stradă. Ce le-a promis artista

Ionela Prodan și famiia nevoiașă / foto: captură video

Femeia care își crește singură patru copii după ce a fost aruncată în stradă de către propria soră. Artista s-a hotărât să le facă ziua mai frumoasă, așa că le-a pregătit o zi de răsfăț.

În acelați timp, Nelu Ploieșteanu a cântat pe stradă deghizat, pentru a strânge bani pentru ei.

”Am patru copii, o fetiță de 21 de ani, născută dintr-un viol, pe când aveam 19 ani. Îmi este foarte greu să vorbesc.

Nu am pe nimeni, în afară de copiii mei. Ne-au evacuat, ne-au dus în centru și apoi ne-au lăsat să găsim chirie. Mama a avut o congestie cerebrală și a murit, iar sora mea a vândut casa. Aveam doi copii atunci”,
a spus femeia la Acces Direct.

Ionela Prodan a oferit o mână de ajutor acestei familii neajutorate. După ce a spălat vase, artista de muzică populară a tăiat legume.

”Cu cel de-al doilea soț am început o relație și a plecat să strângă bani ca să luăm o casă. M-a sunat și mi-a zis că a strâns bani, dar că a cunoscut pe cineva. Și-a închis telefonul și nu ne-a mai răspuns”, a mai spus mama copiilor.

Ionela Prodan a fost foarte impresionată de situația lor materială, așa că le-a promis o viață mai bună.

”Ia cartea mea de vzită și îți promit că în două-trei zile găsești ceva. Astăzi trebuie să uitați ce e rău și să uit și eu. Trebuie să vă gândiți numai la lucruri pozitive, să nu gândiți negativ”, a spus Ionela Prodan impresionată.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro