VIDEO / Trăiesc într-un șopron, după ce mama le-a părăsit. Două fetițe nu mai au decât o dorință în viață

Fetțe / foto: captură video

Sunt zile în care nu au ce mânca și dârdâie de frig noapte de noapte. Flori și Georgiana sunt doi îngerași frumoși, părăsiți de către mama lor.

Surioarele locuiesc într-un șopron întunecat și friguros, unde stau încălțate cu ghetuțele rupte și îmbrăcate gros, ca să poată supraviețui. Nu au lumină, nu au apă, dar se au una pe cealaltă. Și mai au ceva. Un tată care vrea să mute și munții din loc doar ca cele mici să rămână lângă el.

CE CREZI CĂ MERITĂ MAMA CARE ȘI-A PĂRĂSIT COPILELE?

”Sunt trei ani și jumătate de când a plecat. S-a dus la magazin și nu s-a mai întors. A zis că pe ea nu o mai interesează”,
a spus tatăl îndurerat la Acces Direct.

Fetițele au o singură dorință, pe care și-o doresc din tot sufletul să devină realitate.

”Mi-ar fi plăcut să scriu, să desenez și să învăț. Mami, vino lângă mine și lângă sora mea! Seara mâncăm și ne culcăm. Am vrea să mâncăm pizza, ne-a dat cineva două felii și a fost foarte bună. Am dormit și în cort, ne-am încălzit cu sticle cu apă”, au spus și fetițele.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.
V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro