VIDEO / Tratamentul la care a fost supus un tânăr, după ce a plecat din centrul de plasament: ”Îți dau un sac de dormit și o pernă și te trimit pe stradă”

Cătălin / foto: captură video

Legat de calorifer, bătut, trântit de pereți! Pare scenariul unui film horror.

Din nefericire, este vorba despre un caz real. Cătălin a fost abandonat la tomberon și, de parcă viața nu ar fi fost destul de dură cu el, băiatul a avut nenorocul de a ajunge în conacul groazei. Un centru de plasament în care domneau regulile bolnave. Era captiv în casa ororilor, sub dictatura unor gândiri barbare care au schingiuit suflete!

Invitat la ”Acces direct”, Cătălin a povestit despre tratamentele bolnave la care a fost supus timp de ani de zile.

”Ne puneau pe coji de nucă să ne târâm. Ne țineau pe jos ca să ne bată cu o curea. Eu nu pot uita, din cauza rănilor pe care le am și acum. Lumea de pe internet îmi spune să fac acest lucru, dar eu nu pot. Vreau cu adevărat să vă spun. Credeți, după dumneavoastră, că acesi copii din plasament o să aibă un viitor?”, a spus tânărul, încă afectat de această situație.

El a mai vorbit și despre viața de după plecarea din plasament.

”La 18 ani îți dau un sac de dormit și o pernă. Am stat doi ani pe stradă. Am dormit pe stradă în ger, pe cartoane, am mâncat zăpadă numai ca să nu mă doară burta. Eu nu pot să trec peste aceste traume. Am încercat să îmi fac familie, dar problema a venit de la bani. Trebuia să am mai mulți bani pentru a întreține o prietenă.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro