Ipoteză şocantă în cazul bătăii primite de Alexandra Stan! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cântăreaţă şi managerul ei?

+2 click pentru
galerie

Scene rupte din filmele de acţiune, zilele trecute, la Constanţa, când cântăreaţa Alexandra Stan a fost bătută cu brutalitate de managerul ei, Marcel Prodan.

Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital, cu ochii umflaţi şi învineţiţi, după ce a fost agresată de managerul ei. Scandalul între cei doi a început după ce, supărată că nu a mai primit niciun ban din concertele pe care le-a susţinut în ultmele 6-7 luni, artista i-a reproşat acestuia că o exploatează. Iritat, bărbatul a început să o lovească fără să mai ţină cont de nimic. A lovit-o cu pumnii, cu picioarele până a căzut lată, după care a târât-o în maşină pentru a o duce acasă la părinţi.

Norocul artistei a fost acela că un echipaj al Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, trecea prin zonă şi a oprit. I-a legitimat pe cei doi, după care a dus-o pe Alexandra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, cei doi au fost legitimaţi şi s-au comporat civilizat, dar artista le-a cerut oamenilor legii să o ducă la spital. Artista a refuzat atunci să-i facă plângere managerului.

Potrivit aceleiasi surse, ambele persoane prezentau răni la nivelul feţei, semn că Alexandra a luat, dar a şi dat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro