Israela nu şi-a achitat datoriile şi a fost dată în judecată, înainte să moară!

+5 click pentru
galerie

Israela a murit © spynews.ro

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Era căzută în baie, dezbrăcată.

Prietenii Israelei nu mai reuşiseră să ia legătura fosta balerină de câteva zile, iar autoritățile au găsit-o moartă în casă, singură.

Israela a fost balerină dar şi o importantă femeie de afaceri, iar potrivit bugetul.ro în anul 2014, când aceasta și-a făcut testamentul, averea sa uriaşă s-ar fi ridicat la o suma de 50 de milioane de euro.

Citeşte şi Cea mai mare dorinţă a Israelei. A murit fără să şi-o poată îndeplini! Ce îşi dorea nespus

Cu toate că au apărut multe speculaţii cu privire la averea pe care Israela a lăsat-o în urma sa, în urmă cu ceva timp, femeia de afaceri a fost somată să-şi achite datoriile.

Conform unor surse, cu câţiva ani în urmă, firma care a prestat mai multe servicii pentru pensiunea Israelei a deschis un proces şi au chemat-o în judecată, obiectul procesului fiind „somaţie de plată”.

Judecătorii au admis atunci cererea de somaţie de plată şi au obigat-o pe Israela să îşi achite datoriile. Pe lângă datorii, Israela a fost obligată şi la plata cheltuielilor de judecată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro