VIDEO / Istoria se repetă! Unchiul tripletelor abandonate în spital şi-a vândut copiii! Mama adoptivă a unei fetiţe de 9 ani: "Dacă nu o luam de acolo, probabil că era moartă!"

Fraţii Rădulescu îşi vând copiii, fără să-i mai intereseze de nimic! Unchiul tripletelor părăsite şi-a dat o fetiţă care a avut norocul de a fi crescută de un cuplu care o iubeşte nespus de mult.

Părinţii adoptivi ai fetiţei au povestit în ce hal au luat-o pe micuţă şi cât de mult au ajuns să o iubească. Aceştia au dat-o pe fetiţă la şcoală ca să aibă un viitor frumos.

"Dacă noi n-am avut copii, am iubit-o foarte mult. Tot ce vrea îi dăm. Am luat-o de la o mătuşă de-a ei de la nouă luni. Avem certificat de naştere. Am dat-o la şcoală. Am stat cu ea în spital. Ea dormea jos pe o pătură când am luat-o noi, era udă. Dacă nu o luam de acolo, probabil că era moartă. Când o băgam în apă, ea se speria. Fetiţa mea a murit, iar pe ea o iubesc mult. N-am ştiut cum să o adoptăm, ce trebuie să facem. Mama ei are nişte probleme psihice", a declarat mama adoptivă a fetiţei, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.


"Mama naturală a ajuns aşa, deoarece o bătea crunt când se îmbăta. O izola într-o casă părăsită şi o lăsa acolo", a spus un vecin.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / A fost găsit cel de-al zecelea copil al părinţilor care şi-au abandonat tripletele! Familia care i-a crescut e disperată: "Nu voi permite să mi-l ia statul!"

Apariţia de senzaţie a Simonei Gherghe! Ţinuta sexy a prezentatoarei "Acces Direct" a atras toate privirile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro