Fosta iubita lui Ogică e pe cale să orbească! Află de ce!!!

+2 click pentru
galerie

Lui Stelian Ogică nu-i merge deloc bine în amor. Recent, el s-a despărţit şi de cântăreaţa Cami, o tânără cu care a avut o relaţie de câteva luni. Cu toate astea, Stelian a rămas cu sufletul alături de Cami, după ce a aflat că aceasta are probleme mari de sănătate.

După ce s-a despărţit de sexoasa Casandra, „Spaima Loteriei” s-a reorientat rapid şi a pus mână pe o artistă. A bifat-o şi pe Cami, o roşcata care l-a făcut pe Ogică să se cuminţească (pentru moment, cel puţin) are însă un secret dureros. Tânăra suferă de o boală complicată a cărei tratament este în atenţia cercetătorilor din toată lumea de zeci de ani. Din păcate pentru Cami, până acum nu s-a descoperit niciun tratament eficient.

Eu am vitiligo, aşa că mi-e cam ruşine să mă duc la plajă. Se văd pete pe corp, am mai mult pe picioare şi încerc să le ascund cum pot. Am făcut boala asta din cauza stresului şi, de atunci, tot caut o soluţie ca să mă vindec”, ne-a mărturisit Cami a cărei teamă cea mai mare este ca boala să nu evolueze şi să-i afecteze ochii sau urechile, ea riscând chiar să-şi piardă văzul şi auzul.

Şi Ogică e foarte îngrijorat de evoluţia bolii fostei iubitei şi încearcă să o protejeze şi să o încurajeze. „O să se vindece şi o să fie din nou sănătoasă", ne-a spus şi „Spaima Loteriei”.

Vitiligo este una dintre cele mai frecvent întâlnite discromii cutanate, afectând circa 1-2% din populaţie. Deşi fără risc vital, boala afectează prin impactul de natură psihologică pe care îl are asupra indivizilor. Din păcate, vitiligo nu afectează doar celulele pigmentare ale pielii, mucoaselor şi părului, ci şi ale retinei şi urechii interne, astfel că pot fi afectate văzul sau auzul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro