Iulia, fosta concurentă din casa "Mireasă pentru fiul meu", are un nou iubit. Uite cum arată bărbatul care i-a furat inima

Iulia Dima, fosta concurentă de la Mireasa pentru fiul meu, este mai fericită ca niciodată. Şi-a schimbat look-ul şi se pare că a fost cu noroc, căci acum radiază în braţele noului său iubit.

Fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 este toată un zâmbet lângă Cosmin, bărbatul care i-a furat inima, iar prietenii virtuali au felicitat-o pentru noua relaţie. "Bravo, mă bucur pentru tine", a scris un internaut.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

Îl recunoşti? Uite cum arăta un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" la balul bobocilor!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro