VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

foto: facebook

Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" este decis să facă pasul cel mare. Tânărul a gândit în detaliu felul în care-şi va cere de soţie iubita şi cum o va convinge să-i spună "DA".

Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu" a anunţat că doreşte să-şi ceară de soţie iubita. Tânărul a anunţat că este dispus să-şi cheltuie din bugetul personal ca să cumpere inelul de logodnă.

"Sâmbătă am cerut inelul la cameră, dar nu l-am primit încă. Eu o să aştept până duminică. Dacă nu primesc până duminică inelul, atunci o să cumpăr inelul din bugetul meu personal", a declarat Cosmin la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.Colegii de competiţie l-au susţinut şi staff-ul a decis să ofere inelul mult dorit, aşa că marţi, în cadrul ediţiei de la ora 14:00, Cosmin va face marele pas şi o va cere pe Oana de soţie.

"Vreau o carte groasă, pe care să o decupez şi pe prima pagină să scriu "Vreau să fii soţia mea?", iar în ea să fie pus inelul. Vreau ca dumneavoastră să prezentaţi cartea, iar eu să v-o cer să mă uit peste ea şi să i-o dau ei. Vreau şi un buchet de 23 de trandafiri roşii",
a cerut Cosmin pentru ca momentul să fie unul de neuitat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sfârşit de drum pentru Denisa. Tânăra a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". Cine a votat-o?

Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro