Surpriză de PROPORŢIII la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Adrianei preferă alt băiat din competiţie în locul lui Valentin. Despre cine e vorba?

Sursa foto: arhiva

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut furori încă de la prima apariţie a sa în casă. Concurenţii şi-au sucit gâturile după ea, dar frumoasa brunetă a avut ochi doar pentru Valentin, tânărul firav cu doi ani mai mic ca ea.

Mama tinerei a declarat, în exclusivitate pentru Antena 1, că la început ar fi preferat ca Adriana să fi făcut altă alegere."Toată lumea e mulţumită de Valentin, este mai sufletist, mai aproape de noi. Cred i l-a trimis Dumnezeu. Dacă ea îi vrea pe el, aşa să fie. Eu nu am nimic cu nimeni, ei se ceartă, ei se împacă. Mie mi-a plăcut de Tudor,că e mai înalt, dar dacă ea a ales, noi ce să facem. Nu ne aşteptam să o ceară în căsătorie
", a spus femeia la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:
Plânsă şi transfigurată de durere. Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu" aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

Vor deveni părinţi? Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" nu-şi mai încap în piele de bucurie: "Mai fericiţi ca niciodată"

Mama lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" rupe tăcerea! Cum comentează acţiunile propriului fiu? "Nu ştiu dacă o iubeşte pe Adriana"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro