Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei

Sursă foto: Facebook

Revoltat şi ajuns la capătul puterilor din cauza căutărilor îndelungate, un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a postat un lung anunţ de morală pe pagina sa de facebook.

Gabriel Botez pare să nu-şi mai găsească deloc locul. Ar vrea să se căsătorească, dar nu are cu cine. Toate fetele par să nu-i fie pe plac, ba mai mult, acestea au şi pretenţii foarte mari.

Nu are iubită şi asta îl înnebuneşte! Un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" e disperat să se însoare! Fetelor, îl luaţi?

"Multe vreţi bărbaţi lângă voi care să vă inspire siguranţă, să miroasă a parfum scump şi nu a bere, să fie un domn, să ştie când să facă un compliment, să vă facă să radiaţi de fericire, deşi la voi fericirea se numără în foi (...) Din păcate, multe dintre voi vă pozaţi doar în ţ%¤&/e goale... Fumaţi două pachete de ţigări la zi... Speraţi că prindeţi pe vreunul cu bani să vă ţină în puf toată viaţa fără a avea vreo pretenţie de la voi!", a scris Gabriel pe Facebook.

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", între aşternuturi! Cum arată atunci când este pregătit de acţiune

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" este singur şi disperat să găsească pe cineva. Ce a apărut în a doua zi a anului pe pagina lui de Facebook

Gabriel Botez, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", se pregăteşte să devină tătic

Acuzat că şi-a snopit iubita, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor peste nas


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro