Nu are iubită şi asta îl înnebuneşte! Un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" e disperat să se însoare! Fetelor, îl luaţi?

+2 click pentru
galerie

Gabriel Botez, fostul concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" vrea să se căsătorească cât mai curând. Acesta a făcut public anunţul pe pagina sa de Facebook.

De când e singur, nu mai rezistă! După ce şi-a încercat norocul la "Mireasă pentru fiul meu", Gabriel Botez apelează la Facebook. Acesta a postat o fotografie în care un bărbat cere în căsătorie o femeie. În descriere, nostalgic a scris: "Care este singurul joc de noroc aprobat de biserică? CĂSĂTORIA... sper să încep să îl practic şi eu cât de curând".

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", între aşternuturi! Cum arată atunci când este pregătit de acţiune

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" este singur şi disperat să găsească pe cineva. Ce a apărut în a doua zi a anului pe pagina lui de Facebook

Gabriel Botez, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", se pregăteşte să devină tătic

Acuzat că şi-a snopit iubita, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor peste nas

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro